Et tema af hindbær og hasselnødder tilføjer tekstur og farve til dette tilbehør (perfekt til fridagene). Skyl bønnerne i koldt vand efter kortvarig blanchering i kogende vand for at bevare den klare grønne farve.
Fremgangsmåde
- Kog bønnerne i 2 liter kogende vand med salt i 4 minutter; lad dem dryppe af i et dørslag og sæt dem til side.
- Varm 1 spiseskefuld smør op i en stor stegepande ved middelvarme. Tilsæt hasselnødder, og kog dem 2 minutter. Tag dem af panden, og sæt dem til side.
- Put resten af smørret, olivenolie og hvidløg på stegepanden; kog ved middelvarme 1 minut under konstant omrøring.
- Bland hasselnødder, herbes de Provence, salt og peber i og kog 30 sekunder. Tilsæt grønne bønner og kog i 2 minutter. Rør hindbærrene i, indtil de er jævnt fordelt.
Tips
- Brug 2 spsk olivenolie i stedet for de 2 spsk smør og den ekstra spsk olivenolie.