Cheesecake med hindbær

Cheesecake med hindbær

  • 235 ml fløde
  • 120 ml koldt vand
  • 1 Pakke gelatine uden smag
  • 100 gram sukker
  • 3 Pakker (225 gram) flødeost ved stuetemperatur
  • 225 gram hvide chokoladeknapper eller hakket hvid chokolade
  • 2 Pakker af 170 gram Driscoll's Hindbær
  • 175 gram mandelmel
  • 65 gram sukker
  • 3 tsk. kakaopulver
  • 50 gram usaltet smør, smeltet
  • 1 plade hvid chokolade

40 min | Portioner 16 | desserter | fester og helligdage

Raspberry
Raspberry

Cheesecake med hindbær

Fremgangsmåde

Tærtedej

  • Bland mandelmel, sukker, kakao og smeltet smør i en skål, og miks indtil det er jævnt. Fordel dejen i bunden af en springform på 22 cm og sæt på køl.


Cheesecake

  • Læg hvid chokolade i en skål og sæt over et vandbad og smelt chokoladen. Rør rundt, og vær forsigtig ikke at lade vand eller damp komme op i skålen med chokolade. Sæt til side, og lad det køle en smule ned. Kombiner vand og gelatine i en lille gryde, og varm op under lav varme. Rør rundt indtil gelatinen er opløst. 
  • Pisk flødeost, sukker og gelatine på medium styrke med en elpisker indtil det er jævnt. Vær opmærksom på at chokoladen og flødeostblandingen skal have samme temperatur. Tilføj et par skefulde af flødeosten til den smeltede chokolade, indtil det ser skinnende og jævnt ud. Tilføj gradvist den hvide chokolade til resten af flødeostblandingen. Bland sammen. Fordel blandingen lige i to separate skåle. 
  • Pisk fløden til stift flødeskum i en ny skål. Fold flødeskummet over i en af de to skåle med flødeost. 
  • Lav pure af 170 gram hindbær i en blender eller foodprocessor. Si og fjern kernerne (du får omkring 150 ml pure). Bland hindbærpureen i den anden skål med flødeost, og pisk indtil det er jævnt fordelt. 
  • Hæld blandingen med flødeskum over i en form, og fordel jævnt. Læg forsigtigt blandingen med hindbærpure ovenpå og fordel jævnt. Dæk formen med plastikfolie og stil på køl i mindst seks timer eller hen over natten.


 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.