Påsken nærmer sig. Det giver dig lejlighed til at prøve en ny opskrift med 100 % chokolade, pyntet med hindbær fra @driscolls.france. Velsmagende og søde, forenede med chokoladen, giver de dig frisk energi! Og den lille nyhed fra Driscoll’s er, at der er nye emballager af karton med 94 % mindre plastik for at optimere bevarelsen af frugten, men også til gavn for planeten! Vi skal ikke vente længere: Her er supergourmandopskriften: et chokoladeæg, garneret med pralineret mousse og gode hindbær for at give sødme i munden og peppe dig op! @livionna02
Fremgangsmåde
Forbered ganachen aftenen før ved at smelte chokoladen i vandbad. Bring fløden i kog og bland den med den smeltede chokolade. Bland, indtil du opnår en jævn og homogen tekstur, og anbring blandingen i køleskabet.
Dagen efter laves ganachen: Med et piskeris piskes massen, så den vokser, og du får en cremet og luftig blanding. Anbring ganachen i en beholder.
Del chokoladeæggene i to på langs.
Garner dem med denne pralinerede chokolademousse, anbring hindbærrene, de små chokoladekugler, og du er færdig!
Lad gourmanderne smage!