Fantastisk hindbær-frittata

Fantastisk hindbær-frittata

  • 1 bakke Driscoll’s-hindbær (125 g)
  • 30 g smør
  • 300 g revne kartofler
  • 50 g baconstykker
  • 30 g revne skalotteløg
  • salt og peber
  • 4 store æg
  • 2 spiseskefulde mælk
  • 1 spiseskefuld frisk, hakket persille
  • 1 kop revet lagret ost

15 min | 4 portioner | andre opskrifter | nem

Raspberry
Raspberry

Mmmmm...

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 175 °C.
  • Smelt smørret ved høj varme i en ovnfast stegepande.
  • Tilsæt de revne kartofler, bacon og skalotteløg.
  • Krydr med salt og peber.
  • Steg i cirka 7 minutter. Vend massen ind imellem.
  • Pisk æg, mælk og persille i en skål.
  • Fordel hindbærrene jævnt over massen.
  • Hæld æggeblandingen over massen og steg i 3 minutter uden at røre.
  • Strø revet ost på.
  • Sæt panden i ovnen og bag frittataen i cirka 10 minutter, indtil osten er smeltet, og æggene er bagt.
Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.