Hindbær opskrift, en sund snack opskrift, hindbær-havre-stænger

Friske hindbær-havre-stænger

  • 1 bakke Driscoll’s-hindbær (125 g)
  • 130 g groft hvedemel
  • 90 g havregryn
  • 65 g hvedemel
  • 75 g revet kokos, ristet
  • 90 g palmesukker
  • ½ teskefuld revet muskatnød
  • ½ teskefuld salt
  • 120 g kokosolie, smeltet
  • 2 æggehvider

20 min | 12 portioner | morgenmad | simple

Raspberry
Raspberry

Mmmmm...

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 175 °C.
  • Beklæd en bageform på cirka 25 x 25 cm med bagepapir. Sørg for, at det når op og dækker kanterne.
  • Bland groft hvedemel, havre, hvedemel, kokos, sukker, muskatnød og salt med hænderne, indtil det hele er blandet godt sammen.
  • Tilsæt kokosolie og æggehvider, så du får en våd dej.
  • Del dejen op i 1/3 og 2/3.
  • Tryk den store del ud i bunden af bageformen.
  • Mos hindbærrene med en gaffel i en separat skål og bred det ud over dejen i bunden af formen.
  • Smuldr den resterende dej og bred den hen over hindbærlaget.
  • Bag massen i 30 minutter, indtil den er gyldenbrun, og lad den køle af i 10 minutter i bageformen.
  • Løft massen ud af bageformen sammen med bagepapiret og læg den til afkøling på en rist.
  • Skær massen i stænger, når den er helt afkølet.
Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.