Gedeostetærte med hindbær

Gedeostetærte med hindbær

  • 1 bakke Driscoll's-hindbær (125 g)
  • 1 ark bagepapir
  • 4 ark (10x10 cm) frossen butterdej
  • 2 spiseskefulde parmesanost
  • 150 g smuldret gedeost
  • 2 teskefulde frisk timian
  • 60 ml balsamicoeddike
  • 2 spiseskefulde honning
  • Friskkværnet sort peber

35 min | 6 - 8 portioner | andre opskrifter | efterår | vinter

Raspberry
Hindbær tærte opskrift
Raspberry

Mmm... Søger du en opskrift på en god frokostret? Eller har du inviteret til brunch? Her er en af superlækker opskrift på en fræk frittata med hindbær! Smagfuldt kombineret med friske hindbær.

Fremgangsmåde

  • Tag bærrene ud af køleskabet
  • Forvarm ovnen til 200°C
  • Pak butterdejsstykkerne ud og læg dem på bagepapiret
  • Brug spidsen af en skarp kniv til at ridse en 1 cm fure rundt om kanten på dejen
  • Bag dejstykkerne i 10 minutter og tag dem ud af ovnen
  • Brug en gaffel til at trykke dejens indvendige firkant flad
  • Drys parmesanosten og derefter gedeosten hen over dejstykkerne
  • Sæt det hele i ovnen igen i cirka 10 minutter, indtil kanten af dejen er gyldenbrun
  • Bring balsamicoeddiken og honningen i kog i en lille gryde og lad det simre i 5 minutter
  • Læg hindbærrene oven på den varme, smeltede ost og drys timian og peber på
  • Servér straks sammen med honningglasuren
  • Bon appetit!
Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.