Hindbær-caipirinha

Hindbær-caipirinha

  • 2 bakker Driscoll’s-hindbær (250 g)
  • 100 g sukker
  • 100 ml vand
  • 4 store mynteblade
  • 6 spiseskefulde hindbærsirup
  • 2 isterninger
  • 6 spiseskefulde hvid rom
  • 3 spiseskefulde limesaft

15 min | 2 portioner | fester og helligdage | andre opskrifter | nem

Raspberry
Hindbær caipirinha opskrift
Raspberry

Mmmmm....

Fremgangsmåde

  • Bland hindbær, sukker og vand i en lille gryde.

  • Bring det i kog og fortsæt med at røre, indtil sukkeret er opløst, og frugten er blevet blød.

  • Lad det køle af i køleskabet.

  • Tryk derefter denne sirup igennem en sigte og pres frugten, så al saft kommer ud.

  • Bland hindbær, mynteblade og hindbærsirup i et cocktailglas.

  • Tilsæt is, rom og limesaft

  • Fyld glasset op med danskvand og rør rundt inden servering.

  • God fornøjelse!

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.