Hindbær & kokos Crunch Smoothie Skål

Hindbær & kokos Crunch Smoothie Skål

  • 340g Driscoll's Hindbær
  • 375ml Græsk Yoghurt
  • 60ml Honning
  • 75g Frossen banan
  • 125g Usødet revet kokosnød
  • 30g Hakkede valnødder
  • 30g Mandler i skiver

5 min | 2 portioner | morgenmad

Raspberry
hindbær kokos smoothie skål opskrift
Raspberry

Nem og sjov hindbær smoothie skål med ekstra knas. Smoothien bliver en lækker tropisk godbid når du serverer den med kokos.

Fremgangsmåde

Bland 250g hindbær, yoghurt, honning, banan og 100g kokos, og blend det på høj styrke indtil blandingen er lind. Del blandingen i to dybe tallerkener eller små skåle. Pynt hver skål med resten af hindbærrene, kokos, valnødder og mandler. 

Tip: Hvis du ønsker mere knas eller smag, kan du riste kokos og mandler på panden før du pynter din smoothie. 
 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.