Du bliver dagens helt hvis du laver disse Hindbær og Jordbær Lemonadepops på en varm sommerdag. Hindbærsirup og friske citroner skaber bunden, og friske jordbær samt flere hindbær bringer glæde og farve til det færdige produkt.
Fremgangsmåde
For at lave den simple hindbær-sirup, skal du kombinere vand, sukker og ½ kop hindbær i en lille gryde og lad det langsomt koge op. Reducer varmen til medium, og lad det simre i op til 7 minutter, mens du rører i det regelmæssigt for at opløse hindbærrene. Når sukkeret er fuldstændigt opløst og hindbærrene er brudt ned, fjern da varmen og lad blandingen køle helt ned. Hæld blandingen gennem en finmasket si og ned i en lille kande, sådan at du fjerner alle kerner. Smid kernerne ud.
Tilføj citronsaft til den simple hindbærsirup og rør rundt. Fyld hver form med skiveskårne jordbær og resten af hindbærrene. Hæld hindbærlemonade i formene, sæt pindene i, og frys i mindst 4-6 timer eller over natten for at opnå det bedste resultat.
Bemærk: hvis du ønsker at frugten i dine ispinde er sødere, kan du pochere dine skiveskårne jordbær i siruppen i de allersidste minutter (efter du har mast hindbærrene). Fjern frugten og sæt til side før du sier blandingen.