Pak det bedste fra ferien i denne hindbærvodkamartini, der er blandet med frisk rosmarin, hindbær, tranebærjuice og bærvodka. Skær et frisk hindbær i skiver på en kvist rosmarin som en festlig pynt, og skål for årstiden.
Fremgangsmåde
1. Fjern nålene fra en rosmarinkvist, undtagen nålene helt oppe i toppen.
2. GEM 6-10 rosmarinnåle.
3. SPID 2 hindbær på rosmarinkvisten.
4. SÆT rosmarinkvisten til side som pynt.
5. Læg de resterende 4 hindbær i en cocktailshaker.
6. TILSÆT rosmarinblade.
7. BLAND hindbærblandingen forsigtigt.
8. TILSÆT citronsaft.
9. TILSÆT simple sirup.
10. TILSÆT tranebærsaft.
11. TILSÆT bærvodka.
12. TILSÆT is.
13. LUK cocktailshakeren.
14. RYST cocktailen kraftigt, indtil shakerens yderside er meget kold.
15. HÆLD martinien op i et afkølet cocktailglas.
16. SÆT rosmarinkvisten på som pynt.
17. SERVER straks.