Opskriften kommer fra @stinnagm.
Fremgangsmåde
Dej:
• Start med at tænde ovnen på 175 grader alm. ovn.
• Kom smør, sukker og vaniljesukker i en skål. Pisk det sammen.
• Tilsæt groftrevet marcipan og salt. Vend det rundt.
• Tilsæt 1 æg ad gangen og pisk dejen.
• Tilsæt mel og vend dejen sammen.
• Hak mandler fint i en foodprocessor. Tilsæt dem til dejen og vend det sammen.
• Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir.
• Skyl 125 g brombær og tryk dem ned i dejen.
• Start med bage kagen i 40-42 minutter midt i ovnen. Prik i den med en gaffel - der skal ikke hænge dej ved, men den må endelig ikke blive tør.
Mascarponecreme:
• Start med at komme friske hindbær og sukker i en skål. Mos det godt sammen med en gaffel.
• Kom mascarpone og piskefløde i en skål. Pisk det stift med en håndmixer.
• Vend hindbærblandingen i.
• Smør cremen på den helt kolde kage. Pynt kagen med friske bær.