Mini hindbærtærter fra Driscoll’s er søde og lækre! Det som gør denne hindbærdessert helt speciel er, at den er nem at lave, kan transporteres og den kan spises ved næsten enhver lejlighed!
Fremgangsmåde
Miks 130g mel, sukker og salt i en skål med en elektrisk mikser.
Drys frossent smør jævnt over melblandingen, og miks indtil du ikke længere kan se tørt mel, og dejen begynder at samle sig i ujævne klumper – det skal ligne dej.
Brug en dejskraber til at fordele dejen jævnt om mikserens blade. Tilføj det resterende mel, og miks indtil blandingen kun er en smule opløst. Flyt dejen over i en stor skål. Drys den kolde vodka og vand over blandingen. Brug en dejskraber og fold og pres dejen ned indtil den samler sig. Dejen vil være en smule klæbrig.
Del dejen i to kugler og pres dem flade til en cirkel på 11 cm. Pak hver cirkel ind i plastikfolie og sæt på køl i mindst to timer eller natten over.
Sådan samles de små tærter
Smør en almindelige størrelse muffinform.
Rul 1 dejcirkel så den har en overflade på 33 cm. Brug en kageform på 11cm, eller en lille skål med samme diameter til at trykke seks cirkler ud. Tryk hver cirkel ned i en smurt muffinform. Dejen skal være lidt for stor sådan at det overskydende kan forme en kant.
Gentag processen med den anden cirkel for at lave 12 tærter. Gem dejresterne til at lave sjove designs på toppen af dine tærter. Køl dine minitærter og designs til toppen i mindst to timer.
Placer en stor bageplade i den nederste tredjedel af ovnen og forvarm til 220°C.
Hindbærfyld
Placer Driscoll’s hindbær i en medium skål før du samler dine tærter. I en separat skål kan du blande sukker og majsstivelse. Og i en anden separat skål skal du blande vanilje og citronskal. Tilføj sukkerblandingen og vaniljeblandingen til hindbærrene og rør det forsigtigt rundt med fingrene.
Fyld hver muffinform med så meget af hindbærfyldet som du kan. Fyldet bliver mindre ved tilberedningen. Læg dine flotte designs øverst og placer din muffinform på en varm bageplade. Reducer ovnens temperatur til 190°C. Dæk tærterne til med bagepapir og bag i 15 minutter. Fjern bagepapiret, og bag i yderligere 10-15 minutter. Vend gerne din form under bagningen, hvis det er nødvendigt for at få en jævn og ens overflade på alle tærterne. Lad tærterne køle helt af, og kør forsigtet en kniv langs kanten for at få dem til at løsne sig.
Serveres straks.