To sprøde og syrlige mørdejskager fyldt med hindbærcreme er den lækreste snack. Pink og perfekt – overrask dem du elsker!
Fremgangsmåde
LÆG bagepapir på to bageplader.
PUT 225 gram smør i en skål.
PISK med en elpisker i cirka 3 minutter.
TILFØJ 115 gram sukker og PISK i cirka 3 minutter indtil det er let og luftigt. SKRAB siderne ned om nødvendigt.
TILFØJ ½ tsk. vaniljeekstrakt, 3 Spsk. revet citronskal og 2 tsk. citronsaft.
PISK indtil det er blandet sammen.
TILFØJ 325 gram mel, og bland inden det er jævnt. Vær opmærksom på ikke at piske for meget.
RUL dejen ud så den er 3 mm tyk. Drys mel før du ruller dejen.
LAV cirka 36 småkager med en hjerteformet kageudstikker.
FLYT kagerne til bagepladen, og LÆG dem med cirka 2,5 cm afstand imellem kagerne.
KØL kagerne i køleskabet i cirka en time.
FORVARM ovnen til 165°C.
BAG i 15-20 minutter eller indtil undersiden er gylden og toppen er bleg.
LAD kagerne køle helt af på en rist.
Fyld kagerne
MOS hindbær med food processer indtil mosen er jævn.
SI hindbærmosen og SMID kernerne væk.
STIL mosen til side.
PUT 113 gram smør i en skål.
PISK på medium styrk indtil det er cremet, cirka 2 minutter.
TILFØJ 560 gram flormelis mens du gradvist PISKER indtil det er let og luftigt, cirka 3 minutter. SKRAB siderne ned om nødvendigt.
TILFØJ 1 tsk. vaniljeekstrakt, 1 ½ tsk. citronsaft og 100 gram hindbærmos.
PISK på høj styrke indtil blandingen er jævn og ensfarvet.
VEND halvdelen af kagerne om.
SMØR glasuren på den omvendte kager.
SMØR en lille smule af det sidste mos på de andre kager.
PRES to halv kager sammen.
HÆLD drys i en skål.
DYP kagerne i skålen med drys, så det hænger fast på siderne.
SERVER kagerne med det samme, eller opbevar ved stuetemperatur.