Nem Cheesecake med mandler og hindbær

Nem Cheesecake med mandler og hindbær

  • 1 forkøbt tærtedej
  • 500 gram Driscoll’s Hindbærmarmelade
  • 300 gram Fløde
  • 115 gram sukker
  • ½ Tsk. mandelekstrakt
  • 225 gram flødeost, blød
  • 170 gram mælkechokolade (eller semi-sød), smeltet
  • Friske mynteblade til pynt

10 min | 8 | desserter | fester og helligdage | credits @modernhoney

Raspberry
Nem Cheesecake med mandler og hindbær
Raspberry

En ekstra smagfuld og cremet snack, som er nem at lave! Du kan bage denne kage fyldt med lækre og søde hindbær ved alle lejligheder!

Fremgangsmåde

LÆG tærtedejen i bunden af en tærteform. FYLD den med 170 gram hindbær.
STIL til side.
HÆLD 300 gram fløde i en skål med en mikser.
TILFØJ 115 gram sukker.
TILFØJ ½ Tsk. mandelekstrakt (Eller mere efter behov)
PISK ved høj styrke indtil blandingen får stive toppe. PAS på ikke at mikse for meget.
STIL blandingen til side.
HÆLD 225 gram flødeost i en separat skål.
PISK indtil flødeosten er jævn.
TILFØJ blandingen fra før, og pisk ved medium styrke indtil det er jævnt.
SMØR fyldet over dine hindbær i tærtedejen.
LÆG de resterende hindbær hen over i et cirkulært mønster, som starter i midten.
SMELT chokoladen ved et vandbad eller i mikrobølgeovnen.
DRYP chokolade over hindbærrene.
PYNT eventuelt med friske mynteblade.
SERVER den nemmeste cheesecake med mandel og hindbær.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.