En ekstra smagfuld og cremet snack, som er nem at lave! Du kan bage denne kage fyldt med lækre og søde hindbær ved alle lejligheder!
Fremgangsmåde
LÆG tærtedejen i bunden af en tærteform. FYLD den med 170 gram hindbær.
STIL til side.
HÆLD 300 gram fløde i en skål med en mikser.
TILFØJ 115 gram sukker.
TILFØJ ½ Tsk. mandelekstrakt (Eller mere efter behov)
PISK ved høj styrke indtil blandingen får stive toppe. PAS på ikke at mikse for meget.
STIL blandingen til side.
HÆLD 225 gram flødeost i en separat skål.
PISK indtil flødeosten er jævn.
TILFØJ blandingen fra før, og pisk ved medium styrke indtil det er jævnt.
SMØR fyldet over dine hindbær i tærtedejen.
LÆG de resterende hindbær hen over i et cirkulært mønster, som starter i midten.
SMELT chokoladen ved et vandbad eller i mikrobølgeovnen.
DRYP chokolade over hindbærrene.
PYNT eventuelt med friske mynteblade.
SERVER den nemmeste cheesecake med mandel og hindbær.