Nem og hurtig hindbærtrifli

Nem og hurtig hindbærtrifli

  • Crumble:
  • 50 g smør
  • 60 g hvedemel
  • 70 g sukker
  • Marinerede hindbær:
  • 250 g Driscolls hindbær
  • saft og skal fra 1/2 øko appelsin
  • 1 spsk sukker
  • Skyrflødeskum:
  • 2 dl piskefløde
  • 2 store spsk skyr
  • 1 tsk vaniljesukker

20 min | 4 personer | desserter | fællesskab

Raspberry
Nem og hurtig hindbærtrifli
Raspberry

Vores søde hindbær er ubeskriveligt lækre. Tjek denne lækre hindbæropskrift fra en af vores influencers og bliv inspireret.

Fremgangsmåde

OPSKRIFT SKABT AF @annabartels

Smuldr smør, hvedemel og sukker til crumblen sammen og bred det ud på en bageplade med bagepapir. Bag det ved 175 grader i 8-10 minutter. Lad det køle af og bræk/smuldr til det crumble. 
Vend friske hindbær med appelsinsaft, -skal og sukker og lad dem trække lidt. Mas dem sammen, så du får en grov kompot. 
Pisk flødeskum med vaniljesukker til fast skum og vend derefter skyr i. Læg din hindbærtrifli i lag af crumble, skyrflødeskum og marinerede hindbær i 2-3 lag og server med lidt friske hindbær på toppen. 
 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.