Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
PINK HINDBÆR OMBRE KAGE
- 650 gram sigtet mel
- 2 Spsk. Bagepulver
- 3/4 Tsk. salt
- 550 ml Sødmælk, stuetemperatur
- 350 gram usaltet smør, stuetemperatur
- 500 gram Sukker
- 1 Spsk. vaniljeekstrakt
- 9 Store æggehvider, stuetemperatur
- 500 gram plus 125 gram sukker
- 240 ml vand
- 2 tsk. cream of tartar eller 2/3 tsk almindeligt bagepulver
- 1.36 kg usaltet smør, stuetemperatur
- 16 Store æggehvider, stuetemperatur
- 350 gram Driscoll's Hindbær
- Lyserød eller pink gele madfarve, det kan fx være Wilton Rose Petal Pink
- 350 gram Driscoll's Hindbær
- 20 cm rundt stykke pap
- 1 Kage spatel
40 min | Portioner 12 | fester og helligdage