Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Rucola salat med bær, gurkemeje og appelsin-vinaigrette
- Appelsin-vinaigrette med gurkemeje:
- 1 Tsk. Stødt gurkemeje
- ½ Tsk. Hakket hvidløg
- 6 Spsk. Extra-virgin olivenolie
- Salt og peber til tilsmagning
- ½ Stor appelsin, skrællet og delt i både
- 1Tsk. Dijonsennep
- 1-1½ Tsk. Balsamico eddike
- 1Spsk. Honning
- Salat:
- 900 gram frisk babyrucola
- 100 gram Driscoll’s Blåbær
- 100 grm Driscoll’s Hindbær
- 115 gram Blød gedeost
- 125 gram karamelliserede pekannødder (se opskrift)
- Appelsin-vinaigrette med gurkemeje (se opskrift)
- Karamelliserede pekannødder
- 150 gram Hele pekannødder
- 200 gram Flormelis
- 1 Tsk. Salt
- 1 Tsk. Kanel
- ¼ Tsk. cayennepeber
- 1 Spsk. Honning
- 1-1½ Tsk. Balsamico eddike
- 1 Tsk. dijonsennep
- 2 Æggehvider
30 min | 4 | fællesskab | andre opskrifter | rucola salat med bær | gurkemeje og appelsin-vinaigrette