Opskrift fra kokken Chuck White
Fremgangsmåde
Karamelliserede pekannødder
Forvarm ovnen til 150 C.
I en skål blander du æggehvider, sukker, kanel og cayennepeber. Pisk indtil blandingen skummer, og tilføj da pekannødder øverst. Læg bagepapir eller sølvpapir på en bageplade. Smør eller spray pladen med olie, og spred pekannødderne jævnt på pladen. Drys med salt og bag i 20-25 minutter, eller indtil nødderne er gyldenbrune – ryst pladen let hvert femte minut. Lad nødderne køle i en times tid, eller anbring dem i et glas eller boks indtil de skal anvendes.
(Karamelliserede pekannødder er også perfekte som snack ved alle lejligheder)
Appelsin-vinaigrette med gurkemeje
Læg alle ingredienser i en blender. Blend ved medium styrke i 10*15 sekunder eller indtil ingredienserne er blandet godt sammen. Mens du kører blenderen på lav styrke hælder du olien i, og slutter af med salt og peber. Opbevar din vinaigrette på glas eller i en tæt skål i køleskabet indtil det er klar til brug.
Salat
Arranger rucolasalaten på 4 tallerkener. Læg blåbær og hindbær ovenpå salaten. Lad gedeosten smuldre over bær, og drys med pekannødder. Slut med at drysse din vinaigrette udover salaten, og server umiddelbart efter.