Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Salat med røget kylling og hindbær
- 3 Kyllingebryster (omkring 500-700 gram)
- 1 Spsk. chipotle chili i adobo sauce
- 75g Plus 3 tsk. (til pynt) saltede cashewnødder, hakkede
- 100g Driscoll's Hindbær, halve
- 20g Baby rucola
- 1 Spsk. rapsolie
- 750ml vand
- 1l Hønsefond
- 170g Light mayonnaise
- 65g 2% Græsk yogurt
- Juice fra en halv citron
- En lille smule hotsauce
- 8-12 Store salatblade
- 2 Roma tomater, skiveskåret
- 1 Bundt forårsløg, hakkede
- 1,2cm Stykke ingefær, skrællet og hakket
- 1 Tsk. revet citronskal
- 1 1/2 Spsk. Hakket frisk koriander og dild, blandet
55 min | 4 portioner | andre opskrifter