Disse smuldrekager bliver et sikkert hit i dit køkken! Prøv dem nu, eller gem opskriften til en særlig lejlighed.
Fremgangsmåde
Dej
Forvarm ovnen til 190°C. Anvend en muffinform med plads til 12 muffins, smør med olie hvis ikke din form er non-stick.
Rul tærtedejen ud på en let melem overflade. Skær 12 cirkler eller blomster på hver 10 cm. Rul resterne om nødvendigt. Placer forsigtigt hver cirkel i en form, og pres let dejen med med fingrene. Stil på køl indtil de skal bages.
Smuldret
Bland havregryn, mørkt sukker, mel og ingefær sammen i en stor skål. Tilføj smør og bland det sammen med fingrene indtil det har den rigtige smuldrede konsistent. Stil på køl indtil du skal bruge det igen.
Fyld
Rør hindbær, tranebær, sukker, mel og salt sammen i en stor skål indtil hindbærrene er saftige og blandingen er jævn. Læg en skefuld af fyldet i hver muffinform og top med smuldret.
Bag tærterne i 22-25 minutter eller indtil fyldet bobler og dejen er gylden. Lad kagerne køle af indtil du kan tage dem ud af formene. Du kan eventuelt bruge en kniv rundt i kanterne for at få kagerne til at slippe formen.