Sund hindbærstang

Sund hindbærstang

  • 150g Driscoll's Hindbær
  • 50g Sukker
  • 2 Spsk Majsstivelse
  • 2 Spsk Frisk citronsaft
  • 135g Havregryn
  • 90g Fuldkornsmel
  • 135g Brunt sukker
  • 40g Hakkede valnødder
  • 20g Hvedekim
  • 1 Tsk Kanel
  • 80ml Vegetabilsk olie
  • 1 Stort æg

40 min | 12 Portioner | morgenmad | andre opskrifter

Raspberry
SUND HINDBÆRSTANG
Raspberry

Hindbærstænger fulde af fibre, og som er nemme at lave – perfekt som snack eller hurtig morgenmad. Det er vigtigt at presse krummerne godt sammen, sådan at stangen holdes på plads, og får sin form.

Fremgangsmåde

Hindbærfyld

  • Forvarm ovnen til 175°C
  • Bland hindbær, sukker, majsstivelse og citronsaft i en lille kasserolle.
  • Varm op ved medium varme indtil blandingen koger.
  • Lad det simre mens du rører i det – i to minutter indtil blandingen er tyk og gennemsigtig. Fjern kasserollen fra komfuret.

Morgenmadsstænger

  • Bland havregryn, mel, sukker, valnødder, hvedekim og kanel i en food processor.
  • Bland indtil både havregryn og valnødder er helt finthakkede.
  • Tilføj olie og æg, og blend igen. Husk at skrabe siderne ned.
  • Pres halvdelen af krumme-blandingen ned i bunden af en bageplade eller flad form.
  • Smør hindbærfyld henover krummerne. Læg resten af krumme-blandingen ovenpå, og tryk den forsigtigt ned.
  • Bag i 25 minutter, eller indtil det er gyldent brun.
  • Køl helt ned, og skær i stænger.
     
Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.