Hindbærstænger fulde af fibre, og som er nemme at lave – perfekt som snack eller hurtig morgenmad. Det er vigtigt at presse krummerne godt sammen, sådan at stangen holdes på plads, og får sin form.
Fremgangsmåde
Hindbærfyld
- Forvarm ovnen til 175°C
- Bland hindbær, sukker, majsstivelse og citronsaft i en lille kasserolle.
- Varm op ved medium varme indtil blandingen koger.
- Lad det simre mens du rører i det – i to minutter indtil blandingen er tyk og gennemsigtig. Fjern kasserollen fra komfuret.
Morgenmadsstænger
- Bland havregryn, mel, sukker, valnødder, hvedekim og kanel i en food processor.
- Bland indtil både havregryn og valnødder er helt finthakkede.
- Tilføj olie og æg, og blend igen. Husk at skrabe siderne ned.
- Pres halvdelen af krumme-blandingen ned i bunden af en bageplade eller flad form.
- Smør hindbærfyld henover krummerne. Læg resten af krumme-blandingen ovenpå, og tryk den forsigtigt ned.
- Bag i 25 minutter, eller indtil det er gyldent brun.
- Køl helt ned, og skær i stænger.