Denne tropiske smoothie fyldt med hindbær, farver og smag får dig til at tænke på en fjern strand, der lokkende hvisker dit navn .... Med denne smoothie tager du på ferie i dit eget hjem!
Fremgangsmåde
Placer kokosflager i en lille pande. Steg over medium varme, omrør ofte, i 4-5 minutter eller indtil flagerne er guldbrune. Overfør flagerne til en tallerken og lad dem køle af, mens du forbereder resten af ingredienserne.
Sæt 12 hindbær til side. Put de resterende hindbær i en blender med mango-chunks, banan og kokosmælk. Blend på høj hastighed indtil blandingen hvirvler let rundt inde i blenderen. Hæld blandingen i en mellemstor morgenmadsskål. Top med ristede kokosflager, kiwi, banan, ananas og de hindbær, du havde lagt til side. Server med det samme.
Hurtig tip: For at gøre blandingen hurtig og nem skal du arbejde i etaper, der begynder med de blødeste ingredienser først: kokosmælk og hindbær. Når de flyder glat inde i blenderen, så fortsæt med at blande de frosne bananer i. Tilsæt mango til sidst og blend igen, indtil ingredienserne hvirvler let rundt inden i blenderen.