Vafler med Hindbær og Peanut Butter

Vafler med Hindbær og Peanut Butter

  • 65 gram Chunky Peanut butter/Jordnøddesmør
  • 2 Spsk. Ahornsirup
  • 1 Spsk. Rapsolie
  • 1 Spsk. Hørfrø
  • 3 Spsk. Varmt vand
  • 250 ml mælkeerstatning (fx mandelmælk)
  • ½ Tsk. Vaniljeekstrakt
  • 120 gram Mel
  • 1 Tsk. bagepulver
  • 1/8 Tsk. Salt
  • 2 x 170 gram Driscoll’s Hindbær, delt

15 min | 4 Portioner | morgenmad

Raspberry
Vafler med Hindbær og Peanut Butter
Raspberry

Hvorfor kun få vafler til morgenmad? Prøv disse lækre knasende vafler med peanut butter og sød hindbærmarmelade til aftensmad!

Fremgangsmåde

Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 4-7 min.


Forvarm dit vaffeljern.
Put 65 gram peanut butter i en stor skål.
Tilføj 2 spsk. ahornsirup, 1 spsk. rapsolie, 1 spsk. hørfrø, 3 spsk. varmt vand, 250 ml mælkeerstatning og ½ tsk. vaniljeekstrakt.
Rør rundt indtil dejen er jævn.
Tilføj 120 gram mel, 1 tsk. bagepulver og 1/8 tsk. salt.
Bland ingredienserne godt sammen, så der ikke er klumper.
Rør forsigtigt den ene pakke hindbær i dejen ved at folde det.
Sprøjt vaffeljernet med olie.
Bag vaflerne efter anvisning i dit vaffeljern.
Pynt vaflerne med de sidste hindbær.
Tilføj eventuelt mere peanut butter og ahornsirup når du serverer.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.