Vanillekipferl er typiske tyske julesmåkager. Kombinationen af småkager, en blød vaniljecreme og de lækre hindbær er helt perfekt.
Fremgangsmåde
Bland mascarpone med fedtfattig kvark, fløde, vaniljesukker, sukker og vaniljepuré i et par minutter, indtil den er cremet. Hvis du kan lide den lidt sødere, kan du tilsætte lidt mere sukker, men smag den først til.
Fyld 4 - 6 glas med 4 groft smuldrede vaniljekranse i hver. Fordel halvdelen af cremen på glassene. Halver derefter hindbærrene og læg dem på cremen. Gem et par hindbær til pynt.
Kom derefter den anden halvdel af cremen ovenpå, og glat overfladen ud.
Til vaniljecremen piskes fløden sammen med paradisfløden. Alternativt kan du piske fløden med vaniljesukker. Brug en sprøjtepose med en stjernedyse til at sprøjte på desserterne og pynte med hindbær og vaniljekranse. Opbevar den i køleskabet indtil servering.