Hvad ville påsken være uden en matchende kage! Denne påske-cheesecake er nem at lave og kan tilpasses med forskellige påskemotiver. Den er også super velegnet at tilberede sammen med børn. Vores fineste hindbær giver den det perfekte frugtagtige touch. @thevegan.wolf
Fremgangsmåde
1. Bland mel, kakaopulver, bagepulver, salt og sukker i en skål.
2. Skær det kolde veganske smør i stykker, og tilsæt det til skålen.
3. Ælt, indtil der dannes en dej. Tilsæt i mellemtiden gradvist det kolde vand.
4. Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskabet i 30 minutter.
5. Smør en brownieplade.
6. Forvarm ovnen til 160 °C.
7. Rul ca. ⅔ af dejen ud på bunden af bagepladen. Prik et par gange med en gaffel.
8. Rul resten af dejen ud på en melet arbejdsflade. Udskær et par småkager med påskeudstikkere.
9. Smelt det veganske smør til fyldet i en gryde ved middel varme. Det må ikke blive for varmt.
10. Pisk skyr, sojayoghurt og flødeost sammen i en skål til en jævn masse. Rør sukkeret i. Tilsæt evt. citronskal.
11. Rør også det smeltede smør og vaniljebuddingpulveret i.
12. Hæld blandingen på kagebunden, og glat den ud.
13. Fordel de udskårne småkager på toppen.
14. Skyl og afdryp hindbærrene, og pres dem ned i cheesecake-blandingen mellem småkagerne.
15. Bag kagen i ovnen i ca. 60 minutter.
16. Lad den derefter køle helt af i formen på en kølerist.