Denne opskrift er afhængig af godt piskede æg for at få den rette konsistens – stuetemperatur anbefales. Kagerne vil puffe næsten op over kanten når de er næsten færdige. Hvis kagerne begynder at revne og midten stadig er blød, skal du tage dem ud af ovnen.
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 190°C. Smør generøst formene med smør. Smelt chokolade og 5 Spsk. smør i en skål i mikrobølgeovnen på medium styrke i 2 minutter, rør rundt efter 1 minut. Giv det lidt længere tid om nødvendigt, og rør rundt til det er helt smeltet. Du må ikke varme det for meget op. Pisk æg, sukker og vanilje i 3-5 minutter eller indtil det er citronfarvet, og har tredoblet i størrelse. Vend kakaopulver og halvdelen af æggemassen i den smeltede chokolade. Fold forsigtigt blandingen sammen i resten af æggemassen, til det er helt blandet sammen, men stadig er luftigt. Hæld halvdelen af dejen over i formene (cirka 3 Spsk. i hver). Læg 3-4 hindbær i midten. Hæld resten af dejen hen over bærrene. (Du kan tildække formene og stille dem på køl i op til 24 timer før du bager dem). Bag i 13-15 minutter (16-18 minutter hvis formene har stået på køl), indtil kagerne er hævet op og let revnede på siderne, mens midten stadig er blød. Køl i 2 minutter. Kør en kniv rundt i siderne. Brug grydelapper og vend kagerne ud på desserttallerkener.
Anret med resten af bærrene, og server med vaniljeis.