Cupcakes med brombær og flødeskum

Cupcakes med brombær og flødeskum

  • 3 æg
  • 90 g sukker
  • 1 spiseske vaniljepulver
  • 120 g smagsneutral olie som f.eks. vindruekerneolie
  • 60 ml mælk
  • 150 g mel
  • 6 g gær
  • Driscolls brombær
  • Modent frugtsyltetøj
  • 150 ml fløde med mindst 30 % fedt
  • 40 g flormelis

30 min | 8 cupcakes | desserter

Blackberry
Blackberry

Lækre cupcakes fra @ma_vie_caramel

Fremgangsmåde

Begynd med at piske æg, sukker og vaniljepulver, indtil blandingen fylder dobbelt så meget. Tilsæt olie og mælk, og rør det sammen. Tilsæt det sigtede mel samt bagepulver, og rør det forsigtigt i. Fyld formene, og bag i 20 minutter ved 170 °.

Lad dem køle af efter bagning. Imens piskes fløden i skålen til foodprocessoren sammen med flormelis, indtil det har konsistens som flødeskum. Fyld flødeskummet i en sprøjtepose med en stjernetyl.

Udhul cupcakene, og fyld lidt brombærsyltetøj og et brombær i. Sprøjt flødeskummen på, og pynt med brombær. Velbekomme.

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.