Apfelwein mit Brombeeren Driscolls

Brombærcider

  • 1,8 l. Æblecider
  • 250 g. Driscoll’s Brombær
  • 6 Kanelstænger
  • 7 skiver appelsin med skal, delt
  • ½ Tsk. Stødt kanel
  • 2 Stjerneanis

25 minutter | 6 portioner | fester og helligdage | andre opskrifter | fællesskab

Blackberry
Cider med brombær Driscolls
Blackberry

Gør hverdagen til en fest sammen med familie og venner ved at servere denne lækre varm brombærcider pyntet med friske brombær, kanelstænger og appelsin.

Fremgangsmåde

Skabt af Thefeedfeed

LÆG seks friske brombær til side.
BLAND æblecider, de sidste brombær, 4 skiver appelsin, stødt kanel og stjerneanis i en stor gryde.
VARM blandingen op ved medium-høj varme indtil det akkurat begynder at koge. Rør regelmæssigt rundt.
SKRU ned for varmen. Til medium.
LAD blandingen simre indtil brombærrene begynder at miste farven.
SI blandingen i en finmasket si, og SMID kernerne og andet væk.
HÆLD cideren i seks glas.
SKÆR de sidste appelsinskiver i halve.
PYNT glassene med en skive appelsin, et frisk brombær og en kanelstang.
SERVERES enten varm eller afkølet.
 

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.