Brombærmuffins

Brombærmuffins

  • 220 g mel
  • 200 g sukker
  • 1 strøget spsk majsstivelse
  • 60 ml olie
  • 60 g smeltet smør
  • 1 vanillesukker
  • 1/2 pakke bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1 stort æg
  • 120 g yoghurt naturel
  • 1/4 tsk salt
  • 100 g creme fraiche

1 | giver ca. 12-14 stk. | desserter

Blueberry
Blueberry

Brombærmuffins

Fremgangsmåde

Rør det hele sammen, indtil det er cremet, tilsæt til sidst en håndfuld brombær

og fold en håndfuld blåbær i. Fordel dejen i muffinforme, der står i en større muffinform, og bag dem ved 160 grader varmluft (180 grader over-/undervarme) i ca. 25 minutter.

 

Til cremen:

Bland 1/2 pakke Paradise Cream Vanilla med 200 ml fløde, indtil det er cremet, og rør til sidst et par purerede brombær i. Fordel det oven på kagerne og pynt med brombær- eller blåbærsyltetøj og frisk frugt.

 

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.