Varm dit hjerte med denne lækre og festklare snack; Driscoll’s brombærtærte.
Fremgangsmåde
Fyld
Forvarm ovnen til 175 °C
MIKS brombær, 130g sukker, tapiokamel, limesaft og salt i en stor skål indtil det er jævnt
DEL blandingen i 8 små forme
Dej
MIKS mel, kokos, 130g sukker, pekannødder, bagepulver og salt i en skål med en elektrisk mikser.
TILFØJ smør, og rør rundt indtil der ikke er flere store stykker
TILFØJ ægget og miks det hele godt sammen til en dej.
RUL 2 Spk. Dej til en kugle og gør den flad, så den er ¼ tomme tyk.
LÆG den flade dej over bærmiksturen i en lille form.
GENTAG med resten af dejen og formene.
PLACER de små forme på en stor bageplade.
BAG i 20 til 30 minutter eller indtil toppen er gyldenbrun, og fyldet bobler let.