Denne chiagrød med søde blåbær og mangopure er frisk og forårsagtig, og den kan både serveres som dessert eller morgenmad. Den er enkel at lave og smager rigtig godt. @miasommervegan
Fremgangsmåde
Bland chiafrø, sojamælk og blåbær i en lukket beholder. Sæt den i køleskabet i nogle timer eller gerne natten over. Rør i chiagrøden nogle gange undervejs, så chiafrøene ikke klumper sammen.
Lav mangopureen ved at hælde de frosne mangostykker i en gryde. Læg låg på gryden, og lad den varme op ved svag varme, indtil mangostykkerne er optøede. Blend mangostykkerne med en stavblender, indtil du har en ensartet pure. Smag til med sukker og citronsaft, og blend pureen en sidste gang. Opbevar mangopureen i køleskabet.
Når chiafrøene har suget sojamælken og dannet gele, røres vaniljepulver i grøden. Anret chiagrøden i serveringsglas, og læg den skiftevist i lag med mangopureen. Afslut med en masse søde blåbær på toppen, og servér.