Chiadessert med blåbær og mango

Chiadessert med blåbær og mango

  • 4 spsk. chiafrø
  • 3 dl sojamælk
  • 50 g frosne blåbær
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 300 g frossen mango
  • 1 spsk. sukker (kan undlades)
  • 1 spsk. citronsaft
  • 125 g økologiske blåbær fra Driscoll’s
  • Spiselige blomster

30 minutter | 2 personer | morgenmad

Blueberry
Blueberry

Denne chiagrød med søde blåbær og mangopure er frisk og forårsagtig, og den kan både serveres som dessert eller morgenmad. Den er enkel at lave og smager rigtig godt. @miasommervegan

Fremgangsmåde

Bland chiafrø, sojamælk og blåbær i en lukket beholder. Sæt den i køleskabet i nogle timer eller gerne natten over. Rør i chiagrøden nogle gange undervejs, så chiafrøene ikke klumper sammen.

Lav mangopureen ved at hælde de frosne mangostykker i en gryde. Læg låg på gryden, og lad den varme op ved svag varme, indtil mangostykkerne er optøede. Blend mangostykkerne med en stavblender, indtil du har en ensartet pure. Smag til med sukker og citronsaft, og blend pureen en sidste gang. Opbevar mangopureen i køleskabet.

Når chiafrøene har suget sojamælken og dannet gele, røres vaniljepulver i grøden. Anret chiagrøden i serveringsglas, og læg den skiftevist i lag med mangopureen. Afslut med en masse søde blåbær på toppen, og servér. 

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.