Lækker chokoladeknas med ekstra næringsstoffer! Ristede mandler og sojabønner (sojanødder) giver ekstra knas, og passer perfekt sammen med de saftige bær og den mørke chokolade. Gem overskydende chokoladeknas i køleskabet.
Fremgangsmåde
Læg bagepapir på en bageplade, og med en blyant tegner du en rektangel på 20x25 cm herpå. Vend papiret om. Du skal kunne se omridset af din rektangel på bagsiden.
Smelt chokoladen enten i mikrobølgeovnen eller over et vandbad indtil den er jævn. Anvend en paletkniv af plastik til at sprede chokoladen ud på bagepapiret, og helt ud til kanterne af din rektangel.
Drys med blåbær, ristede mandler og sojanødder. Pres let nødder og bær ned i chokoladen med fingrene. Dæk chokoladen løst til med folie eller strækfilm. Stil på køl i en times tid.
Brug en skarp kniv til at skære dit knas i mindre firkanter, og skær igen firkanterne diagonalt. Serveres med det samme.