Denne forårsopskrift kan du forberede hurtigt og enkelt. Kun den hjemmelavede veganske flødeost skal tilberedes på forhånd, men det er klaret på ingen tid! Blåbær og basilikum gør crostinierne lette og friske. @thevegan.wolf
Fremgangsmåde
1. Til den veganske flødeost lægges et rent viskestykke i en sigte, som igen ligger i en stor skål.
2. Bland soyayoghurt, limesaft og salt sammen, og hæld det på viskestykket. Fold viskestykket sammen, så yoghurtblandingen er dækket.
3. Sæt skålen med sigte, viskestykke og yoghurt i køleskabet i et par timer, så yoghurten kan miste væske.
4. Rist baguetteskiverne i lidt olivenolie ved middel varme, indtil de er gyldenbrune på begge sider.
5. Vask blåbærrene, og dræn dem godt.
6. Vask basilikummen, og hak det i strimler.
7. Smør flødeosten på baguetteskiverne. Fordel blåbær og basilikum på toppen.
8. Dryp lidt balsamicocreme på toppen.