Entrecote med brombærsmør  Driscoll's

Entrecote med brombærsmør

  • 125 g smør, stuetempereret + ekstra til stegning
  • 1 bakke brombær fra Driscoll's (125 g)
  • 5 g frisk timian
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 entrecoter (150-200 g), stuetempererede
  • 3 spsk. olie-eddike-dressing (hvilken som helst)
  • 75 g feldsalat
  • Salt og peber
  • Bagepapir

15 minutters forberedelse + 1 times venten | 4 personer | andre opskrifter

Blackberry
Entrecote med brombærsmør  Driscoll's
Blackberry

Den søde smag af friske brombær kombineret med et mørt stykke kød – perfekt til en lækker middag. Kan du forestille dig, hvordan det smager? Denne opskrift kan bedst beskrives som et kulinarisk mesterværk – og så fra dit eget køkken. Fuldend retten med frisk brød og en salat pyntet med friske og søde brombær. 

Fremgangsmåde

1 Rør smørret i en skål for at skille det. Mos 4 brombær fint. Pluk bladene af timianstilkene, og hak hvidløget fint. Rør brombær, timianblade og hvidløg i smørret, og smag til med salt og peber. Overfør smørret til et stykke bagepapir, of form en pæn rulle. Læg den i køleskabet i mindst 1 time, så den sætter sig.
2 Opvarm en stor pande med teflonbelægning, og hæld olien på panden. Dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle, og drys med salt og peber for at give smag. Steg de 4 entrecoter efter den ønskede tilberedning. Rød: ca. 2 minutter, medium: ca. 3 minutter og gennemstegt: ca. 5 minutter. Hold dem i bevægelse på panden, og vend dem med en køkkentang halvvejs i tilberedningen. Tag dem af panden, og lad dem hvile overdækket i 5 minutter.
3 Server entrecoterne med brombærsmørret, de resterende brombær og feldsalaten overhældt med olie-eddike-dressing. Smager godt med et friskbagt flute. 
 

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.