Hvis du, som så mange, er doven, når det kommer til lækre påskedesserter, så lad dig friste med disse søde fuglereder med vaniljecreme, bær og påskeæg.
Fremgangsmåde
OPSKRIFT SKABT AF @almedinaboskailo
Start med at tænde ovnen på 100 grader. Pisk æggehviderne stive med en elpisker. Tilsæt eddike/citronsaft, og pisk et øjeblik. Tilsæt herefter sukker lidt ad gangen, og pisk indtil marengsen er tyk, hvid og fast. Kom marengsen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt den ud på en bageplade med bagepapir i fuglereder med en diameter på ca. 8 cm. Det gør ikke så meget, hvis ikke de er det. Sæt bagepladen i ovnen, og bag fuglerederne i en time tid. Tag dem ud af ovnen, og afkøl dem helt, før du begynder at pynte dem. Fyld fuglerederne, med påskeæg, flødeskum og friske bær.