Smoothieskåle fra Driscoll’s er farverige, sunde og lækre. Her er en af vores favoritter, som kombinerer tre forskellige bær fra Driscoll’s med chiafrø.
Fremgangsmåde
Put kokosflagerne i en lille kasserolle. Varm op ved medium varme mens du rører i det regelmæssigt i 4-5 minutter eller indtil det er gyldent. Læg flagerne på en tallerken, og lad dem køle af mens du forbereder resten af ingredienserne.
Put halvdelen af blåbærrene, bananen og mandelmælken i en blender. Blend på høj styrke indtil blandingen nemt hvirvler rundt i blenderen. Tilføj frosne brombær og fortsæt indtil blandingen igen er jævn. Du må ikke blende for meget. Hæld blandingen over i en mellemstørrelse skål og jævn toppen med bagsiden af en ske.
Lav en halvcirkel ved skålens kant med omtrent 9 blåbær, hver især med deres krone pegende opad. Skab endnu en halvcirkel af blåbær ved siden af den første. Drys chiafrø i en lige linje tæt ved blåbærrene. Pyn dine jordbær, og snit dem på langs med en tykkelse på ~1cm. Spred jordbærrene på en linje ved siden af chiafrøene. Drys de afkølede kokosflager i en linje ved siden af jordbærrene. Drys til sidst græskarkernerne ved siden af kokosflagerne. Serveres med det samme.