Himmelske blåbærmuffins

Himmelske blåbærmuffins

  • 1½ bakke Driscoll’s-blåbær (180 g)
  • 230 g hvedemel
  • 2 teskefulde bagepulver
  • ½ teskefuld salt
  • 120 g usaltet smør, tempereret til stuetemperatur
  • 150 g sukker
  • 2 store æg
  • citronskal
  • 1 teskefuld vaniljeessens
  • 120 ml mælk

20 minutter | 12 muffins | morgenmad | middel

Blueberry
blåbærmuffin opskrift
Blueberry

Yammie! Disse himmelske muffins med blåbær og citron er superlækre til morgenbordet.

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 190 °C.
  • Smør en muffinbageform eller små muffinforme
  • Bland mel, bagepulver og salt i en mellemstor skål.
  • Pisk smør og sukker i cirka 3 minutter med el-pisker i en stor skål, indtil det får en lys farve.
  • Tilsæt æggene ét ad gangen.
  • Skrab om nødvendigt siderne af skålen.
  • Tilsæt citronskal og vaniljeessens.
  • Sæt el-piskerens hastighed ned og tilsæt melblanding og mælk lidt ad gangen.
  • Start og slut med melblandingen, indtil det hele er indarbejdet.
  • Vend blåbærrene i blandingen og fordel dejen i muffinbageformen eller de små forme.
  • Bag muffinsene i cirka 25 minutter, indtil de er gyldenbrune.
  • Lad dem køle af i 3 minutter i bageformen.

Ren nydelse!

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.