Islagkage med yoghurt og bær Driscoll's

Islagkage med yoghurt og bær

  • 100 g brombær
  • 100 g blåbær
  • 600 g vegansk yoghurt
  • 40 g ahornsirup

20 min + fryse | lille brødform (ca. 20 cm) | desserter | fællesskab

Blackberry
Islagkage med yoghurt og bær Driscoll's
Blackberry

Hvis du ikke kan vælge mellem is eller kage, kan du kombinere dem i denne frugtige islagkage med frossen yoghurt. Det er den perfekte morgenmad eller dessert, særligt på varme sommerdage. Det er bedst at fryse iskagen natten over.

Fremgangsmåde

OPSKRIFT SKABT AF: @thevegan.wolf

Beklæd formen (undtagen ved silikone) med bagepapir.
Bland den vegetabilske yoghurt med ahornsirup.
Skyl brombærrene, og fyld dem i en blender med 3 spsk. yoghurt. Blend til en cremet konsistens.
Fordel et tyndt lag af den lyse yoghurt i bunden af formen. 
Fordel et tyndt lag af din brombæryoghurt ovenpå. Fordel dernæst endnu et lag af den lyse yoghurt og dernæst endnu et lag brombæryoghurt.
Hæld til sidst resten af yoghurten i formen, og glat den ud.
Skyl blåbærrene, dræn dem, og tryk dem ned i det øverste lag yoghurt.
Frys islagkagen natten over. 
Lad kagen stå i 10 minutter inden servering, og vip den forsigtigt ud af formen.
Pynt med friske brombær og blåbær.
 

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.