Denne lækre dessert med friske brombær er ikke kun et smukt syn, men også en delikat smagsoplevelse. Og så tager den kun 15 minutter at tilberede! Det virker måske ikke som den oplagte kombination, men du vil blive overrasket. Du behøver ikke en ismaskine til denne dessert – du stiller bare formen i fryseren. Efter noget tid har du en frisk dessert med de lækreste brombær!
Fremgangsmåde
1 Knus marengsene til små stykker på ca. 1 cm. Mos 2 brombær fint. Pisk fløden til flødeskum i en stor skål med en håndmikser. Brug en dejskraber til at lave en så luftig blanding af marengs, brombær og kastanjecreme som muligt. Fordel blandingen i formen til muffins, og stil den i fryseren i mindst 4 timer.
2 Smelt chokoladen over vandbad umiddelbart inden servering. Tryk de færdige semifreddos ud af formen, zigzag den smeltede chokolade over kagerne, og server dem med resten af brombærrene.
Tip:
Denne kastanjecreme sælges online og i specialbutikker.