Nyd disse små kyllingesalater i en kop som snack eller tag dem med på picnic. Salaten er nem at lave, og vil helt bestemt imponere. Kombinationen af asiatiske smage med søde brombær gør dette til en helt unik kyllingesalat fuld af smag.
Fremgangsmåde
Wontonskåle
Forvarm ovnen til 180ºC
Læg en wonton wrapper i hver kop sådan at den passer. Bag indtil dine wonton skåle er gyldenbrune, ca. 10 minutter. Lad dem køle i 5 minutter. Fjern dem forsigtigt, og lad dem køle helt af. (dine wonton skåle/kopper kan opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i en dags tid.)
Kyllingesalat
Drys ½ tsk. salt og ¼ peber på kyllingen. Læg kyllingen på et stykke bagepapir med skindsiden opad, og bag i ovnen indtil kyllingen er 75 grader indvendig – mål med et stegetermometer. Lad kyllingen køle helt af. Fjern skind og ben og skær kyllingen i små tern.
Pres lidt ad gangen saften fra den revne ingefær i en skål – du skal cirka have 1 spsk. saft. Tilføj limesaft, revet limeskal, ris eddike, soya, chili og sukker, og pisk indtil sukkeret er opløst. Tilføj raps- og sesamolie og pisk igen. Tilføj kylling, peberfrugt og 1 spsk. forårsløg og rør godt rundt. Smag til med salt. (Kyllingesalaten kan dækkes til og gemmes i køleskabet i op til 12 timer.)
Servering
Når du skal servere, lægger du kyllingesalaten over i dine wonton skåle. Fordel de halve brombær i skålene. Drys med sesamfrø og hakket forårsløg, og du er klar til at servere.