Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Lammekølle med brombærsauce
- 1 bakke Driscoll’s-brombær (125 g)
- 1 spiseskefuld Dijon-sennep
- 2 teskefulde balsamicoeddike
- 1 spiseskefuld olivenolie
- 20 fed hvidløg – pillede og delt i halve
- 1 spiseskefuld frisk rosmarin
- 2 teskefulde frisk timian
- ½ teskefuld salt
- ½ teskefuld friskkværnet sort peber
- 1 lammekølle
- 150 ml brombærpuré
- 250 ml hønsebouillon
- 2 spiseskefulde majsmel
10 minutter / Cook time: 90 minutter | 8 portinioer | fester og helligdage | andre opskrifter | svær