Majskager med blåbær

Majskager med blåbær

  • 250 g blåbær 
  • 120 g majsmel 
  • ½ liter mælk 
  • 80 g sukker 
  • 60 g saltet smør 
  • 2 æg 

Tilberedningstid: 10 minutter | Bagetid: 40 minutter  | 6 | desserter

Blueberry
Blueberry

Majskager med blåbær

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen op til 150 °C ved varmluft. 

Skyl blåbærrene. 

Smelt smørret i 30 sekunder i mikrobølgeovnen eller 3 minutter i en gryde over vandbad. 

Kom alle ingredienserne, undtagen blåbærrene, i blenderen, og blend dem. 

Hæld denne blanding i 8 smurte ramekiner (eller en stor bageform), og fordel derefter blåbærrene i dem. 

Stil ramekinerne i et ovnfast fad og fyld den med varmt vand (ikke for meget vand; det skal være nemt at håndtere fadet). 

Sæt det midt i ovnen i 40 minutter. 

Servér ved stuetemperatur.

 

 

 

 

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.