Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Majsmuffins med Blåbærchutney og Prosciutto
- Blåbærchutney:
- 340 g. Driscoll’s Blåbær
- 50 g. Brunt sukker
- 10 g. Finthakket løg.
- 2 Spsk. Friskhakket/revet ingefær
- 2 Spsk. Friskpresset citronsaft
- ¼ Tsk. Tør sennep
- 1/8 Tsk. Stødt kanel
- ¼ Tsk Groft salt
- Revet citronskal fra ½ citron
- ½ Serrano chili, uden kerner og hakket fint
- Muffins:
- 100 g. Majsmel
- 85 g. Hvedemel
- 2 Spsk. Sukker
- ½ Tsk. Natron
- ½ Tsk. Salt
- 240 g. Kærnemælk
- 4 Spsk. usaltet smør, smeltet + ekstra til at smøre forme
- 1 Stort æg, pisket
- Pynt:
- 60 g. Skiveskåret prosciutto, 24 skiver
55 Minutter | 10 Portioner | andre opskrifter | fællesskab