Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Marineret oksesteg med sauce af Rødvin og Brombær
- Oksesteg med marinade:
- 2 kg oksesteg
- 125 g. Driscoll’s brombær + flere til pynt
- 480 ml. Cabernet Sauvignon
- 4 Fed hvidløg, hakket
- 1 Spsk. Hakkede blade af rosmarin + flere til pynt
- 1 Spsk. Frisk timian + mere til at pynte med
- 2 Tsk. Friskhakkede salvieblade
- 2 Tsk. Salt
- ½ Tsk. Stødt sort peber
- 2 Tsk. knust peberblanding
- Sauce af Brombær og Cabernet:
- 125 g. Driscoll’s Brombær
- 475 ml. Oksefond
- 2 Spsk. Majsstivelse
- 80 ml. Cabernet Sauvignon
- Salt og stødt sort peber
1 time | 18 portioner | fester og helligdage | andre opskrifter