De små kagekugler på en pind er perfekte til at dele til jul!
Fremgangsmåde
Til kagen piskes margarine og sukker til en cremet masse. Tilsæt de resterende ingredienser, og rør det hele til en tyk dej. Hæld den i en smurt springform (20-22 cm), og bag den i en forvarmet varmluftsovn ved 180 °C i ca. 45 minutter. Test med en spisepind, om kagen er gennembagt. Lad den derefter køle helt af.
Skær den hårde skorpe af kagen. Smuldr resten fint med hænderne. Hvis der stadig er større hårdere stykker, er det bedst at sortere dem fra.
Bland flødeosten med flormelis, indtil den er glat, og tilsæt denne creme til kagekrummerne. Ælt den til en smidig dej. Til sidst skæres en håndfuld blåbær op i kvarte og vendes løst ned i dejen. Form ca. 30 kugler af den, og sæt dem på køl.
Hak chokoladen, og smelt den sammen med kokosolien. Halver sugerørene. Dyp hvert sugerør ca. 1 cm ned i chokoladen, og stik det derefter ned i en dejkugle. Stil den på køl i 30 minutter.
Dyp nu kagerne helt i chokoladen, og lad dem dryppe godt af. Derefter pyntes de med friske blåbær, mini småkager og hakkede hasselnødder.