Prøv pulled kylling med et lækkert twist af søde brombær. Bryd ud af komfortzonen, og kombiner smage på helt nye måder med denne lette opskrift på kylling med brombær. Blend dine søde brombær i en blender, og få den lækreste ingrediens overhovedet.
Fremgangsmåde
Opskrift fra @Asimplepantry
GEM et par brombær til at pynte med
BLAND brombær, sukker og citronsaft i en mellemstor kasserolle.
VARM kasserollen op ved medium varme i 5-10 minutter eller indtil bærrene slipper deres saft.
LAD brombærblandingen køle af.
BLEND brombærblandingen i en blender eller food processor i 3-4 minutter indtil den er jævn.
TILFØJ ketchup, balsamico, melasse, sennep, Worcestershire sauce, bouillon, salt, peber og chilipulver.
BLEND igen for at blande alle ingredienser sammen.
STIL blandingen til side.
LÆG kyllingebrysterne i lag i en trykkoger.
HÆLD en tredjedel af brombærsaucen over kyllingebrysterne.
GEM et par skiver jalapenos til at pynte med.
LÆG skiveskårede løg, hvidløg og de sidste jalapenos henover kyllingebrysterne og saucen.
KOG kyllingebrysterne i trykkogerne ved højt tryk i 15 minutter mens du fortsætter med opskriften.
RØR vand og majsstivelse sammen.
TILFØJ majsstivelse til den resterende barbecue/brombærsauce.
HÆLD saucen tilbage i kasserollen.
VARM saucen op ved medium varm indtil den tykner mens du regelmæssigt rører rundt i den.
LAD trykket ud af din trykkoger.
ANVEND et termometer til at tjekke at kyllingen har nået en temperatur på mellem 70-75°C.
TRÆK kyllingen fra hinanden med to gafler.
TILFØJ barbecuesauce.
SKÆR de resterende brombær i skiver og pynt.
TILFØJ de resterende skiver af jalapenos.
Rør nænsomt rundt.
SERVER din pulled kylling i små burgerboller.
TILFØJ andre toppings som fx ost eller bacon.
SERVERES med det samme.