Pulled Barbecue kylling med Brombær og Jalapenos

Pulled Barbecue kylling med Brombær og Jalapenos

  • 340 g Driscoll’s Brombær
  • 30 g sukker
  • 3 Spsk. friskpresset citronsaft
  • 4 Spsk. ketchup
  • 3 Spsk. balsamico
  • 2 Spsk. melasse
  • 2 Spsk. dijonsennep
  • 1 Spsk. koncentreret kyllingebouillon
  • 1 Spsk. Worcestershire sauce
  • ¼ Tsk. chilipulver
  • ¼ Tsk. salt
  • ¼ Tsk. peber
  • 1 Kg. Kyllingebryster uden ben
  • 3 Medium jalapenos, finthakkede i skiver
  • 1 Stort løg, skåret i fine skiver
  • 4 Fed hvidløg
  • 1 Spsk. + 2 Tsk. majsmel/majsstivelse
  • 1 Spsk. Vand fra hanen
  • Monterey ost (valgfrit)
  • Stegt bacon (valgfrit)

35 min. | 8-12 portioner | andre opskrifter | fællesskab

Blackberry
Pulled kylling med Brombær Opskrift på pulled kylling med et twist Opskrift på sødlig pulled kylling
Blackberry

Prøv pulled kylling med et lækkert twist af søde brombær. Bryd ud af komfortzonen, og kombiner smage på helt nye måder med denne lette opskrift på kylling med brombær. Blend dine søde brombær i en blender, og få den lækreste ingrediens overhovedet.

Fremgangsmåde

Opskrift fra @Asimplepantry 


GEM et par brombær til at pynte med
BLAND brombær, sukker og citronsaft i en mellemstor kasserolle.
VARM kasserollen op ved medium varme i 5-10 minutter eller indtil bærrene slipper deres saft.
LAD brombærblandingen køle af.
BLEND brombærblandingen i en blender eller food processor i 3-4 minutter indtil den er jævn.
TILFØJ ketchup, balsamico, melasse, sennep, Worcestershire sauce, bouillon, salt, peber og chilipulver.
BLEND igen for at blande alle ingredienser sammen.
STIL blandingen til side.
LÆG kyllingebrysterne i lag i en trykkoger.
HÆLD en tredjedel af brombærsaucen over kyllingebrysterne.
GEM et par skiver jalapenos til at pynte med.
LÆG skiveskårede løg, hvidløg og de sidste jalapenos henover kyllingebrysterne og saucen.
KOG kyllingebrysterne i trykkogerne ved højt tryk i 15 minutter mens du fortsætter med opskriften.
RØR vand og majsstivelse sammen.
TILFØJ majsstivelse til den resterende barbecue/brombærsauce.
HÆLD saucen tilbage i kasserollen.
VARM saucen op ved medium varm indtil den tykner mens du regelmæssigt rører rundt i den.
LAD trykket ud af din trykkoger.
ANVEND et termometer til at tjekke at kyllingen har nået en temperatur på mellem 70-75°C.
TRÆK kyllingen fra hinanden med to gafler.
TILFØJ barbecuesauce.
SKÆR de resterende brombær i skiver og pynt.
TILFØJ de resterende skiver af jalapenos.
Rør nænsomt rundt.
SERVER din pulled kylling i små burgerboller.
TILFØJ andre toppings som fx ost eller bacon.
SERVERES med det samme.


 

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.