Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Pulled Barbecue kylling med Brombær og Jalapenos
- 340 g Driscoll’s Brombær
- 30 g sukker
- 3 Spsk. friskpresset citronsaft
- 4 Spsk. ketchup
- 3 Spsk. balsamico
- 2 Spsk. melasse
- 2 Spsk. dijonsennep
- 1 Spsk. koncentreret kyllingebouillon
- 1 Spsk. Worcestershire sauce
- ¼ Tsk. chilipulver
- ¼ Tsk. salt
- ¼ Tsk. peber
- 1 Kg. Kyllingebryster uden ben
- 3 Medium jalapenos, finthakkede i skiver
- 1 Stort løg, skåret i fine skiver
- 4 Fed hvidløg
- 1 Spsk. + 2 Tsk. majsmel/majsstivelse
- 1 Spsk. Vand fra hanen
- Monterey ost (valgfrit)
- Stegt bacon (valgfrit)
35 min. | 8-12 portioner | andre opskrifter | fællesskab