Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Rucola-salat med bær og vinaigrette med gurkemeje og appelsin
- 1 tsk. stødt gurkemeje
- 1/2 tsk. hakket hvidløg
- 6 spsk. rapsolie
- Salt og peber efter smag
- 1/2 stor appelsin, skrællet og udskåret
- 1 tsk. dijonsennep
- 1-1/2 tsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. honning
- 200 gram frisk rucola
- 150 gram Driscoll's blåbær
- 150 gram Driscoll's hindbær
- 100 gram blød gedeost
- 130 gram kandiserede pekannødder (se opskriften ovenfor)
- Vinaigrette med balsamico og appelsin (se opskriften ovenfor)
- 1 450 gram hele pekannødder
- 120 gram flormelis
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. kanel
- 1/4 tsk. cayennepeber
- 1 spsk. honning
- 1-1/2 tsk. balsamicoeddike
- 1 tsk. dijonsennep
- 2 æggehvider
Forberedelsestid: 10 minutter | Tilberedningstid: 20 til 25 minutter | 4 | andre opskrifter