Sprød kikærtesalat med friske og søde blåbær, samt en sund bund af grønkål med citron. Den her salat har det hele! Du kan forberede dine kikærter på forhånd – men husk at lave lidt ekstra, da du med garanti får lyst til mere salat!
Fremgangsmåde
OPSKRIFT SKABT AF @whatrobineats
HÆLD 2 spsk. citronsaft i en lille skål.
TILFØJ 2 tsk. tahini og ½ tsk. honning.
PISK indtil blandingen er jævn.
STIL dressingen til side.
LÆG kålen i en stor skål.
TILFØJ 2 spsk. limejuice og 1 spsk. æblecidereddike.
BRUG hænderne til at blande kål og limejuice, indtil kålen bliver blød og fylder cirka 1/3 mindre.
TILFØJ romainesalat, 2 spsk. mynte, blåbær, agurk og avocado.
BLAND salaten.
DEL salat mellem to tallerkener.
DRYS kikærter henover salaten.
FORDEL dressingen hen over salaten.
SERVERES med det samme.
Tip
Du kan lave dine egne sprøde kikærter ved at blande 55 g kikærter fra dåse, 2 spsk. olivenolie, 1/8 tsk. hvidløgspulver samt salt og peber. Læg kikærterne på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i cirka 50 minutter eller indtil de er sprøde.