Du er nødt til at smage denne forfriskende sangria, hvis du elsker rosé eller bær med et strejf af alkohol. Du kan prøve dig frem med forskellige bærkombinationer og eventuelt også med lidt jordbær fra Driscoll’s. Prøv den også med et stænk appelsinblomstvand.
Fremgangsmåde
1. FYLD sukker i en lille kasserolle.
2. TILSÆT vand.
3. VARM OP over middel varme, til sukkeret er opløst – RØR af og til.
4. STIL sukkerblandingen til side.
5. FYLD de blandede bær i en stor kande.
6. TILSÆT rosévin, vodka og sukkerblandingen.
7. TILSÆT appelsinblomstvand (valgfrit).
8. TØR ingredienserne sammen.
9. AFKØL i køleskabet i 2-24 timer. (Det tager mindst 2 timer for bærrene at opsuge alkoholen, og 24 timer er optimalt.)
10. FYLD 4 cocktailglas ligeligt med sangria.
11. TOP OP i hvert glas med lige under 1 dl lemonsodavand.
12. TILSÆT isterninger til hvert glas.
13. SERVERES straks.
14. OPBEVAR den resterende sangria (uden sodavand eller is) i køleskabet i op til 3 dage.