Sorbet opskrift med Brombær og Pinot Noir

Sorbet med Brombær og Pinot Noir

  • 320 gram sukker
  • 320 ml. Pinot Noir
  • 360 ml. Vand
  • 2 Spsk. Friskpresset citronsaft
  • 170 gram Driscoll Brombær

10 + 20 min | 10 servings | dessert | fester og helligdage

Blackberry
Sorbet med Brombær og Pinot Noir
Blackberry

Med smagen af saftige bær og en fyldig vin, er denne søde og sofistikerede dessert perfekt til picnic eller havefesten.

Fremgangsmåde

Bland brombær, sukker, vin og vand sammen i en mellemstor gryde på medium varme. Lad det koge mens du regelmæssigt rører i det sådan at sukkeret opløses. Reducer varmen og lad det simre i 20 minutter. Hæld blandingen over i en skål gennem en si for at fjerne kerner. Rør citronsaften i. Lad blandingen køle ned i køleskabet i mindst 3 timer eller hen over natten. Anvend en ismaskine til at fryse blandingen. Overfør til en lufttæt beholder og frys i mindst 2 timer for at lade din sorbet blive fast.

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.