Superlækker salat

Superlækker salat

  • 2 bakker Driscoll's-hindbær (125 g)
  • 2 bakker Driscoll's-brombær (125 g)
  • 1 stor, sød kartoffel, skrællet og skåret i terninger
  • 4 tynde skiver røget bacon
  • 1 rødløg, skiver
  • 600 g spinatblade
  • 50 g ristede pecannødder
  • 80 ml rødvinseddike
  • 2 teskefulde ahornsirup
  • 2 spiseskefulde rørsukker
  • 3 spiseskefulde olivenolie
  • Salt og friskkværnet sort peber

50 min | 4 portioner | andre opskrifter | let | salat

Blackberry
Superlækker salat
Blackberry

Mmm...

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 190°C
  • Stænk kartoffelterningerne med olie
  • Læg dem på bagepapir og steg dem i 15-20 minutter, eller indtil de er gyldenbrune
  • Læg baconen fladt på et andet stykke bagepapir, stænk med rørsukker og krydderier
  • Steg 10-12 minutter, eller indtil den er sprød
  • Læg baconen til afkøling på en tallerken. Gem 3 spiseskefulde af det gode fedt til dressingen
  • Smuldr den sprøde, sukrede bacon i stykker på 1½ cm
  • Opvarm baconen på en stor pande; tilsæt løg og steg let, indtil det hele er gyldenbrunt
  • Tilsæt brombær, eddike og ahornsirup og tag panden af varmen
  • Fyld en stor skål med friske spinatblade og hæl den varme frugtblanding i
  • Bland forsigtigt hindbær, pecannødder, bacon og kartoffelterninger i
  • Tilsæt krydderier efter smag og servér straks
  • Velbekomme!
Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.